Szavazás

Ön milyen fizetési módot választana leginkább?
Banki átutalás
Bankkártyás
Készpénz
Postai Utánvét

Naptár

2024. Március
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Látogató számláló

0
1
2
5
4
2
6

Partnereink

Ízesített fekete teák

Főkategória >Teák >Ízesített teák >Ízesített fekete teák

Az ízesített fekete teák nagy forradalmat éltek meg a 70-es évek végén. Alig volt valaki, aki ne ivott volna vadcseresznyés, vagy vaníliás teát, miközben tömjénfüstös és gyertyafényes nappalijukban, komoly beszélgetések közepette, megpróbálták megváltani a világot.

Manapság ez a termékkategória teljesen más szerepet játszik. A finoman szabályozott alapot széles skálájú aromákkal kombinálják, gyümölcsdarabokkal és virágszirmokkal díszítik.

Az édes, gyümölcsös és intenzív ízeket főleg lágy kínai és erős, fűszeres ceyloni teával keverik. A lágy, enyhe ízű kompozíciókat lágy és elegáns alapválasztékkal támogatják. Ezért örömmel választottunk egy lágy Oolong teát, egy finom és lágy Keemun teát, vagy egy aromásan édeskés, földes ízű Yunnan teát ízesített teáink alapjául.


prev
next

NAGYI EPERTORTÁJA (Eper/Tejszín)   [Megszűnő Termék - amíg a készlet tart]
NAGYI EPERTORTÁJA (Eper/Tejszín)

Ki tud ellenállni ennek a finom piros gyümölcsnek? A bokorról frissen szedve és azonnal fogyasztva a legfinomabb. Ez az édes, gyümölcsös és krémes kreáció nagymama kertjéből származó gyümölcsökből készülő házi epertortára emlékeztet: egy nagy kanál frissen felvert édes tejszín a ropogós ragyogó eperszemeken a legcsábítóbb. Ez az eperálom azonban nem fenyeget plussz kalóriákkal! Klasszikus darabja minden kínálatnak.

 

Raktárkészlet:  14 tasak
BOUNTY (Csokoládé/Kókusz)

Fehér homokos tengerpart, kristálytiszta víz, pálmafa levelek susogása. Karibi zene a háttérben, napsütötte bőr és jó hangulat... A csokoládé és a kókusz élménye teszi tökéletessé a jó élet képét. Röviden: Bon tea (Bounty)... csokoládéval és kókusszal! Élvezze ezt a lágy, krémes kreációt akár karibi zenével, akár anélkül. Megéri!

 

Raktárkészlet:  8 tasak
KARÁCSONYI FAHÉJAS

Igazi régi idők klasszikusa, melyet minden alap- és természetesen karácsonyi kínálatnak tartalmaznia kell. Erős Kínai-Ceylon keverék, zúzott ceyloni fahéjdarabokkal gazdagítva, a kifejező fahéjaromán keresztül éri el tökéletesen kiegyensúlyozott ízét. Egészen egyszerű, de tökéletes.

 

Raktárkészlet:  11 tasak
KRÉM TEA (Tejszín)   [Előrendelhető Termék - ha nincs készleten]
KRÉM TEA (Tejszín)

A frissen felvert tejszín íze nem csak a finom, házi epertortához vagy a legfinomabb krémes édességekhez illik! Régi hagyományt követve, a kelet-fríz teafogyasztók tipikus fekete teájukat frissen lefölözött tejszínnel fogyasztják. A klasszikus, lágy, tejszínes íz egy kanálnyi kandiszcukorral és egy csepp citrommal tökéletes a telt fekete teakeveréken.

 

Raktárkészlet:  0 tasak
NARANCSHÉJ (Narancs)

A legnépszerűbb citrus gyümölcsből frissen facsart lé tökéletes kezdete lehet a napnak. Ahhoz, hogy ennek a vitaminokban gazdag gyümölcsnek átvegye a finom ízét ez a tea, olyan fekete teakeveréket kreáltunk, amelyen a népszerű narancs ideálisan kibontakozhat. Az ostyavékonyságú héj, melyet sok étel ízesítésére használnak, szintén megtalálható ebben az élénk, friss teakreációban. Aranyozza be a napját vele!

 

Raktárkészlet:  12 tasak
AZ ÉJSZAKA GYÖNGYE (Kenyérfa/Mandula)

Ez a gyümölcsöskreáció nem mindennapi fűszeres hatásával kápráztat el. Az egzotikus gyümölcs és erdei bogyósok, a krémesen lágy mandula, a narancshéjdarabok, valamint a különböző virágszirmok kínai és ceyloni fekete és zöld teával házasítva, különleges keleti ízélményt nyújtanak!

 

Raktárkészlet:  17 tasak
FOGYÁS TITKA (Citrom)

Számos trópusi országban termesztik a cukorban és savban gazdag levű citromot. Mint ízesített tea, nem hiányozhat egy jó teakínálatból sem. A citrom karakteres, frissítő, savanykás íze különösen jól harmonizál a lágy fekete teakeverékkel, melyet egyszerű, de feltűnő csillogó citromhéj díszít. Forró nyári napokon igazi felfrissülést ad ez a fekete tea, és a hideg hónapok alatt édes és savanyú, lélekmelengető biztatást.

 

Raktárkészlet:  29 tasak
FEKETE VADCSERESZNYE

Friss, sötétvörös, fáról szedett, kemény cseresznyeszemek, így kell élvezni ezt a finom gyümölcsöt. A telt, kínai-ceyloni teakeverék intenzíven gyümölcsös vadcseresznye aromával valódi ízélményt biztosít.  A sötétvörös cseresznyedarabok nemcsak zsenge dekorációként szolgálnak, hanem friss, gyümölcsös ízüket is átadják, amikor a teát leforrázzuk. Igazi csemege minden cseresznyerajongónak!

 

Raktárkészlet:  21 tasak
FEKETE VÉRNARANCS

Ez lágy, kínai-ceylon fekete teakeverék a színes karibi térségre emlékeztet, a halványsárga narancshéjnak és a fénylő narancssárga sáfránynak köszönhetően. Ezt a teakreációt egy édes, erőteljes, friss és fanyar olasz gyümölcs természetes aromájával nemesítették. Az erőshúsú, napsütötte vérnarancs tipikusan vörös színe az első gondolat, amely átfut az agyunkon az első kortynál. A második pedig nem lehet más, mint a meleg nyári este délen. Képzelete nem szabhat határt ezzel a frissítő, fanyar, gyümölcsös itallal kapcsolatban!

 

Raktárkészlet:  18 tasak
KARAMELLÁS DESSZERT

Csak néhány olyan jól ismert desszert létezik, mint a Crème Caramel. Nagy kár, hogy ezt az ismert, karamellizált cukorból, friss tojásokból és igazi vaníliából álló receptet elfelejtették. Ez a teakreáció a legmagasabb elvárásoknak is megfelel csábítóan tejszínes karamell darabjaival, édes, telt karamell és felejthetetlen vanília ízével, finom kínai és ceyloni teaalapon. Az első korty után nem akar majd létezni nélküle!

 

Raktárkészlet:  10 tasak

prev
next

Sorrend: