Szavazás

Ön milyen fizetési módot választana leginkább?
Banki átutalás
Bankkártyás
Készpénz
Postai Utánvét

Naptár

2024. Március
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Látogató számláló

0
1
2
5
8
6
9

Partnereink

Könnyű Gyógyfüvek


prev
12
next

MAROKKÓI NANA-MENTA TEA (vágott levelű)

Szinte semelyik terméknek nincs ennyi neve. Eredeti és igazi neve ropogtatott menta. A fodormenta név talán a sajátos menta ízből ered, amely teljesen mentolmentes. A „Fáraó erősítője”-ként is ismert, magas éterolaj tartalma van, amely jellemzi ezt a kifejező aromát. A marokkói Nana menta hagyományos ital Marokkóban, melyet az év bármely szakában lehet fogyasztani. Melegen és hidegen is a főzet igazi szomjoltó ital bármiféle gyümölcsös íz nélkül, de finom is vitalizáló fodormenta ízzel. Jeges teaként, hűtve tálalva, egy csepp citrommal is nagyon finom. Ahhoz, hogy a Nana mentát pezsdítő hatásúvá tegyük, vegyünk ihletet a marokkóiaktól és adjunk hozzá greenpowder (ZÖLD MENTOS) teát.

 

Raktárkészlet:  2 tasak
KAMILLA TEA   [Előrendelhető Termék - ha nincs készleten]
KAMILLA TEA

A kamillát általában olyan teának ismerik, amelyet akkor iszunk, ha megfáztunk és a meleg ágyban fekszünk, sállal a nyakunkban. Azonban ez a szárított virág nagyon megfelelő, lágy és koffeinmentes ital minden évszakban. Az emberek szeretik a forró kamilla gőzét bőrük kényeztetésére is használni. Mi egy elsőrangú kamillát kínálunk. A főzet felszabadítja a tipikus kamilla karakterét. A termék nagyon egyenletes, a kis darabokat kézzel válogatják ki belőle. A kamilla nagyobb és láthatóan jobban szembeötlő nővére a római kamilla, melynek hasonló íze van, de inkább dekorációs célokra használják. A kamillát az emberek a neolit kor óta használják.

 

Raktárkészlet:  0 tasak
BORSMENTA TEA (egész levelű)

A növekvő igényeknek megfelelően eljött az ideje, hogy sztenderd kínálatunkat most az egész levelű borsmenta teával is kiegészítsük. Ez az édes, enyhe, egész levelű tea csodálatosan tudja feltárni népszerű, egyedülálló borsmentaízét a csészében. Származási helyének, Ausztriának egyik büszkesége és öröme. Tarts egy kis szünetet, csukd be szemeidet és élvezd ezt a ropogós frissességet az egyedülálló ízével egész évben.

 

Raktárkészlet:  15 tasak
GÖRÖG HEGYI TEA

Az ezerjófűnek („Sideretis” család) kb. 150 fajtáját ismerik a világban, s ezek nagy többsége a földközi tengeri régióban nő. Többségük vadon nő, csak néhány fajtáját termesztik. A görög hegyi tea gazdag létfontosságú olajokban, virága, szára és levele a friss forrázáskor gyógynövény illatát árasztja, egy kis citromos beütéssel. Az íze gyümölcsös, kicsit fűszeres, benne van a föld illata. Forrón és hidegen, kevés cukorral vagy mézzel egyaránt élvezetes.

 

Raktárkészlet:  0 tasak

prev
12
next

Sorrend: