Szavazás

Ön milyen fizetési módot választana leginkább?
Banki átutalás
Bankkártyás
Készpénz
Postai Utánvét

Naptár

2024. Április
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 

Látogató számláló

0
1
2
6
5
4
5

Partnereink

Ízesített zöld teák

Főkategória >Teák >Ízesített teák >Ízesített zöld teák

prev
next

SENCHA • ORCHIDEA (Eper/Rebarbara)

Érett, vörös, lédús gyümölcsök susognak a gazdagon megágyazott prémium zöld teakeverékben. Frissen a bokorról szedve, egy gombóc fagylalttal tálalva, vagy frissen forrázva, ezek az eprek mindenképpen megbabonáznak. A különleges valami a hozzáadott zöld orchidea tea, amelyet orchidea kivonattal nemesítettünk és egy csepp rebarbarával tettünk késszé.

 

Raktárkészlet:  6 tasak
SENCHA • EARL GREY • KOFFEINMENTES (Bergamott)

Sir Albert Henry George Grey, IV. Lord Grey és kanadai főkormányzó, 1904 és 1911 között élő modern gondolkodású államférfi volt. Sajnos, abban az időben még nem léteztek koffeinmentes teák, de biztosan szerette volna e híres, ízesített teaklasszikusunkat. A koffeinmentes Sencha teát egy új, természetes, telt aromájú bergamottízzel párosították.

 

KOFFEINMENTES!!!

 

Raktárkészlet:  8 tasak
SENCHA • GENERÁCIÓK • KOFFEINMENTES (Eper)

Alig létezik még egy olyan, fiatalok és idősek között egyaránt népszerű gyümölcs, mint az eper. Ezért egy olyan koffeinmentes, ízesített zöld tea variációt kínálunk, amelynek különleges karaktere van. A lágy, ugyanakkor intenzív eperíz a természetes eper ízesítésnek köszönhető, amely a lágy teaalappal keveredve rögtön elvarázsol.

 

KOFFEINMENTES!!!

 

Raktárkészlet:  10 tasak
SENCHA • VÖRÖS GINSENG

A ginzeng gyökérnek számos jótékony hatást tulajdonítanak. Az egészséges tulajdonságaihoz nem fér kétség. A ginzeng gyökér íze egyszerűen leírhatatlan - meg kell kóstolni hozzá ezt a kompozíciót. Fanyar citrus ízek erősítik az elegáns zöld teaalapot és ennek a wellness italnak a dekorációja a hozzáadott marakuja darabokkal bűvöl el.

 

Raktárkészlet:  15 tasak
SENCHA • ALOE VERA (Ananász)   [Előrendelhető Termék - ha nincs készleten]
SENCHA • ALOE VERA (Ananász)

Olyan teát keres, amely megfelel a wellness gondolatának? Itt van az önnek megfelelő kompozíció. Az aloe verát elsősorban az általános közérzetre való jó hatásuk miatt fogyasztják. Ez a zöld tea az érett, tejszínes ananászdarabok harmonikus ízével csábítja el Önt. Ez a gazdagon díszített tea igazi ízszenzációt kínál.

 

Raktárkészlet:  0 tasak
SENCHA • NOISETTE (Narancs/Dió)   [Megszűnő Termék - amíg a készlet tart]
SENCHA • NOISETTE (Narancs/Dió)

Egy szükséges kompozíció; nagyon Karácsonyi! A narancs és dió tipikus vegyítése, szokatlan módon. A gyümölcsízű összetevőket a tökéletes ízesítés és a krémes dió íze kíséri gyengéden. Mint egy első osztályú praliné. A leforrázott tealevél tipikus karaktere lágyabbá és gyengédebbé válik a hozzáadott "Japan Bancha"-nak köszönhetően.

 

Raktárkészlet:  0 tasak

prev
next

Sorrend: