Szavazás

Ön milyen fizetési módot választana leginkább?
Banki átutalás
Bankkártyás
Készpénz
Postai Utánvét

Naptár

2024. Március
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Látogató számláló

0
1
2
5
8
7
7

Partnereink

Karácsonyi teák

Főkategória >Teák >Karácsonyi teák

prev
12
next

SENCHA • KARÁCSONYI FAHÉJAS

Egy feltűnően díszített és kiváló ízű keverék. Remek "Sencha" képezi az alapját, melyet olyan elsőrangú hozzávalókkal egészítettünk ki, mint a szeletelt mandula-, vanília- és fahéjdarabok. A kitűnő fahéjaroma adja a befejező, varázslatos ecsetvonást ennek a finom keveréknek. Ez a tökéletes zöld tea egészíti ki a különleges alkalmakra készített teák tárházát.

 

Raktárkészlet:  0 tasak
VANÍLIA A FELÜLMÚLHATATLAN

Az aromás, fűszeres, aranyos csúcsú assami és a harmonikusan lágy, erősen telt ceyloni levélteák válogatott keveréke a világ legnagyobb tea exportáló országából. Ezt az elsőrangú keveréket nemcsak a lágy és szelíd, népszerű Bourbon vanília íze nemesíti, hanem a becses, kissé fűszeres vaníliadarabok is. Ez az elsőosztályú teakreáció magáért beszél és megérdemli a „supreme” (felülmúlhatatlan) nevet. Engedje magát meggyőzni, határozottan megéri!

 

Raktárkészlet:  9 tasak
A FŰSZEREK KIRÁLYNŐJE (Vanília)

A vaníliát a fűszerek királynőjének tartják. Az aztékok híres csokoládéitalukat ízesítették vaníliával. A vanília hüvely egy Mexikóban honos orchideafajta gyümölcse. A kézzel beporzott virág 8 hónap után érett gyümölcsöt hoz, ezután komplikált fermentációs folyamaton megy keresztül. A hüvelyek színe megváltozik és kialakul telt aromájuk. A gondos folyamat részben a felelős a magas árért. Megéri fekete teáinkhoz használni, mivel a pompás, intenzív és nagyon népszerű vanília íz nagyszerűen harmonizál ezzel a fekete teakeverékkel. Nem kevésbé csábító, mint a tejszínes vanília desszertek.

 

Raktárkészlet:  17 tasak

prev
12
next

Sorrend: