Szavazás

Ön milyen fizetési módot választana leginkább?
Banki átutalás
Bankkártyás
Készpénz
Postai Utánvét

Naptár

2024. Március
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Látogató számláló

0
1
2
5
4
3
5

Partnereink

Ízesített zöld teák

Főkategória >Teák >Ízesített teák >Ízesített zöld teák

Az ízesített zöldtea legjobb gazdagító alapja a kínai zöldtea. Miért? Híresen lágy és finom, tipikus zöldtea karaktere miatt az ízek tökéletesen alkalmazkodnak és kiegyensúlyozott szimbiózist alkotnak az alappal. Még a gazdag ízek hozzáadása után is érezhető és kiegyensúlyozott a zöldtea íze. China Gunpowder-t és könnyedebb teákat, mint az Oolong, Pi Lo Chun, Chun Mee vagy Pai Mu Tan kínálunk a különleges kívánalmak kielégítésére.


prev
next

SENCHA • MANGOBELLA (Mangó/Mirabella)

Egy kreáció, nagyon különleges ízélménnyel. A mangó fanyar és az édes gyümölcsök aromáinak csodás kombinációja. A keveréket finom virág- és   zamatos gyümölcsillat övezi. A zöld tea alapját elegáns, fehér búzavirágvirág- és sárga körömvirágszirmokkal díszítik.

 

ÚJDONSÁG!!!

 

Raktárkészlet:  5 tasak
SENCHA • BARACKMAGOS   [Megszűnő Termék - amíg a készlet tart]
SENCHA • BARACKMAGOS
Csak nemrég fedeztük fel, hogy az édes barackmag mennyire jó ízesítő teáinkhoz: ezt a puha magot a gyümölcsök maghéjaiban találjuk. Pont úgy néz ki, mint egy mandula, az íze pedig olyan, mint egy tökéletes percipáné! Ez a kombináció - ami egészen biztosan meg fogja lepni egyik-másik teakedvelőnket - volt az alapja ennek "Kínai Sencha" és "Japán Bancha" keverékünknek: gyümölcsízű-édes kajszibarack finom marcipánnal keverve. Egyszerűen finom - mint ízében mint pedig, a hozzáadott narancsvirágoknak és bazsarózsaszirmoknak köszönhetően, látványában.
 

Raktárkészlet:  12 tasak
SENCHA • FÜGEKAKTUSZ   [Megszűnő Termék - amíg a készlet tart]
SENCHA • FÜGEKAKTUSZ

Amennyiben új ízt keres, talán valami teljesen másra vágyik mint ez a tea. A kaktuszgyümölcs meglepő aromája frissítő, finoman savanykás ízű, a sárgadinnyére és a körtére emlékeztet. A kaktuszok családjába tartozó gyümölcs valószínűleg Mexikóból származik, és már az aztékok is termesztették. A csábító, lélekemelő illat a nyarat idézi.

 

Raktárkészlet:  14 tasak
SENCHA • NARANCS

Az olaszországi nap fényében lassan ringatózó narancsfák, a frissesség benyomása, édesség és nap. Frissen facsart narancslé – ez az összehasonlíthatatlan aroma, melyet megtalálni remélünk. A kiválasztott narancsíz támogatásához, lágy zöld teaalapot választottunk, amely ideálisan előhozza a népszerű illatot. Fényes narancsvirág-dekoráció egészíti ki ezt a tökéletes keveréket. Csodálatos tea, amely kitűnő nyári szomjoltónak is.

 

Raktárkészlet:  19 tasak
SENCHA • GRÁNÁTALMA VIRÁGSZIROM (Gránátalma)

A királyi gránátalma még mindig elbűvölő, és újra és újra új dolgokat demonstrál. Ezúttal páratlan szépségű virágszirmaira fókuszáltunk, melyek finom rózsaszirmokkal kombinálva, zöld "Sencha" alapunkat díszíti. Íze az édes virágú, gyümölcsös gránátalmának köszönhetően, lelkesítő.

 

Raktárkészlet:  0 tasak
ZÖLD MENTOS

Ezt a kedvelt klasszikus, kiváló minőségű kínai Puskaport” a legfinomabb amerikai menta és az intenzív fodormenta teszi még különlegesebbé. Aromás, élénk, mégis gazdag ez a izgalmas kompozíció, melyből páratlan aroma és illat bontakozik ki. A friss íz igazán felkorbácsolja a kedélyeket. Ez a népszerű klasszikus ideális jeges tea forró napokon.

 

Raktárkészlet:  4 tasak
SENCHA • CSOKI RÓZSA   [Megszűnő Termék - amíg a készlet tart]
SENCHA • CSOKI RÓZSA

Csukd be a szemeidet és merülj el egy rózsakert illatának világában: örülni fogsz. Ennek a kompozíciónak a kivételes megjelenését, a bambuszlevelek adják a klasszikus zöld teakeveréken. A kreációt finom étcsokoládéval öleljük körül, mely elolvad a szádban.

 

Raktárkészlet:  16 tasak
SENCHA • PINA COLADA (Kókusz/Ananász)

Hosszú, fehérhomokos tengerpart, felhőmentes égbolt és végnélküli, meleg nyári éjszakák a déli tengereknél – ezek a gondolatok jutnak eszünkbe a híres koktélról. Miért menjünk messzebb? Ez a válogatott zöld teaalap, pompás aromával, a legmagasabb elvárásoknak is megfelel. A válogatott Pina Colada összetevők, színpompás ananászdarabokkal és kókuszreszelékkel kombinálva teszik ezt a kreációt igazi slágerré.

 

Raktárkészlet:  28 tasak
SENCHA • TAVASZI MELÓDIA (Eper/Narancs)   [Előrendelhető Termék - ha nincs készleten]
SENCHA • TAVASZI MELÓDIA (Eper/Narancs)

Íme, ahol a tavasz akcióba lép. Ízlelőbimbóink alig várják az érett eper, a frissítő narancs és az egzotikus ananász üde ízeit. Az összeállítást a legfinomabb zöld teák koronázzák meg. Élvezze ezt a szimfóniát és döntse el maga, vajon mennyire dícsérhető ez az alkotás.

 

Raktárkészlet:  2 tasak
SENCHA • CITROM

A leforrázott zöld tea és a bizsergető, friss citrom aromája tökéletesen kiegészítik egymást. A válogatott zöld teaalap tökéletesen támogatja a savanykás aromát. A hozzáadott citromaroma felelős az árnyalt édességért, amely igazi plusszt ad ennek a teakreációnak. Hidegen vagy melegen fogyasztva, ez a tea sok barátot szerzett már az évek alatt és igazi klasszikussá vált minden zöld tea kínálatban.

 

Raktárkészlet:  0 tasak

prev
next

Sorrend: