Szavazás

Ön milyen fizetési módot választana leginkább?
Banki átutalás
Bankkártyás
Készpénz
Postai Utánvét

Naptár

2024. Március
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Látogató számláló

0
1
2
5
4
2
3

Partnereink

Dél-Amerika


BRAZIL MATE

Ez a koffeines nemzeti ital eredetileg Paraguay-ból, Dél-Brazíliából és Argentínából származik. A tea egy magyalfajta zöld leveleiből készül, melyről azt tartják, hogy sokféle hatása van. Ezért a dél-amerikai mate teát az „istenek italá”-nak, vagy az „indiánok zöld aranyá”-nak is nevezik. Csészéből maté-t fogyasztani valami rituális dolognak számított a bennszülött indiánok között. Később a brazil mate lett a Gaucho-k a dél-amerikai cowboy-ok legnépszerűbb itala. Legtöbbször a tábortűz mellett fogyasztva, szinte a kontinens minden országában nemzeti ital vált belőle az évek alatt. Pezsdítő hatása tovább tart, mint a kávéé. A rövid forrázási idő előhozza a pezsdítő hatást, míg a hosszú áztatás gyengíti azt.

 

Raktárkészlet:  10 tasak
LAPACHO

A Tecoma-Lapacho fa belső kérgéből származik ez a tea, melyet „lila Lapacho fa”-ként is ismernek. Ez a külső kéreghez képest sokkal homogénebb, kevésbé poros és érezhetően finomabb. Kellemesen lágy, egy kevés vaníliára vagy karamellre emlékeztető aromája miatt ez a tea nagyon népszerű. Kevés tanninsavat tartalmaz és nincs benne koffein.

Elkészítés: egyetlen evőkanál (kb. 10 g) adjon 1 liter hideg vízhez, majd várja meg míg felforr, 5 percig forralja és azután még 20 percig áztassa.

 

Raktárkészlet:  20 tasak
LAPACHO (Narancs/Vanília)   [Előrendelhető Termék - ha nincs készleten]
LAPACHO (Narancs/Vanília)

Van népszerűbb, mint a narancs és vanília ízkombinációja? Ezt a gazdag aromát kombináltuk a Lapacho egyedi ízével – a hetedik mennyországba repítő alkotás!

 

Raktárkészlet:  0 tasak
ÉDES NARANCSOS MATE

A népszerű friss gyümölcsös és édes narancs íze jól megy a visszafogottan erős fűszeres, kissé füstös Mate teáéhoz. A feltűnően díszített, finom specialitás elsőrangú ajánlat a Mate teák növekvő keresletében. A kiegyensúlyozott, kellemes édesgyökér hozzáadása édes ízt ad ennek a friss és kissé fanyar keveréknek.

 

Raktárkészlet:  14 tasak

Sorrend: