Új jelszó kérése

Szavazás

Ön milyen fizetési módot választana leginkább?
Banki átutalás
Bankkártyás
Készpénz
Postai Utánvét

Naptár

2019. Február
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
 
 
 

Látogató számláló

0
0
5
3
6
5
9

Fekete teák


12

KÍNA YUNNAN • IMPERIAL (organikus)   [Előrendelhető Termék - ha nincs készleten]
KÍNA YUNNAN • IMPERIAL (organikus)

Manapság nagyon nehéz különbséget tenni az organikusan, illetve a hagyományosan termesztett teák közt. Teljesen mindegy, hogy a Yunnani különlegességekről, vagy éppen a hegyvidéki tartományról van szó. E csúcsminőségű teánk, a sok, nagy arany-barna levélcsúcsaival, a sötét, rozsdabarna főzetével, a jól kiegyensúlyozott, kissé édeskés, fűszeres és lágy, füstös ízével, kiválóan képviseli ezt.

 

Raktárkészlet:  0 tasak
KÍNA FUJIAN • PANYONG ARANYTŰ   [Megszűnő Termék - amíg a készlet tart]
KÍNA FUJIAN • PANYONG ARANYTŰ

Egy újabb értékes specialitás a távol-keletről. Ez a kínai fekete tea a Fujian tartománybeli Thai-Mu hegységben terem. Csak áprilisban szedik, amikor az új hajtások nőni kezdenek. Hosszú, keskeny, feketén csillogó levelei, aranysárga csúcsaival elragadóak. Kinézetre és ízre egyaránt emlékeztet a finoman fűszeres, késői szedésű Assam teákra. Főzete csillogó, sötétvörös színű. Egy csepp tejjel, vagy tejszínnel ajánljuk.

 

Raktárkészlet:  4 tasak
KÍNA YUNNAN • ARANY FEKETE (organikus)

A Kína dél-nyugati részén található Yunnan az otthona ennek a kivételes fekete teának. Ezt a teát kizárólag március vége és áprilisi közepe között szüretelik, az időjárástól függően. Különleges eljárással készítik. Hűvös klímájú, erdős vidéken, 1800-2100 méteres tengerszint feletti magasságon termesztik. A nagy, finoman kidolgozott, dohányszerű levelek arany csúcsai rézszínű főzetet eredményeznek, erős, fűszeres, malátás ízzel, mely a tipikusan lágy, földes Yunnan-karakterrel párosul.

 

KÜLÖNLEGESSÉG!!!

 

Raktárkészlet:  17 tasak

12

Sorrend: