Szavazás

Ön milyen fizetési módot választana leginkább?
Banki átutalás
Bankkártyás
Készpénz
Postai Utánvét

Naptár

2024. Március
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Látogató számláló

0
1
2
5
4
3
9

Partnereink

Fekete teák


prev
12
next

INDIA ASSAM • KELET-FRÍZ MALÁTA (FBOP)

Kelet-fríziai barátaink ezt a teát a hagyományos „Kelet-friziai teadélután”-on fogyasztották kockacukorral és tejszínnel. Szép vonalú és durva broken tea sok világos színű levélheggyel. Klasszikus malátaízű és tartalmas tea. Sötét főzete és erős, malátás kenyérillata nem hagy kívánni valót maga után.

 

Raktárkészlet:  14 tasak
INDIA ASSAM • ORANGAJULI (TGFOP)

Ez a híres teakert egy áprilisi, azaz az első szedési időszakból („first flush”) származó teával ajándékoz meg bennünket: jellegzetesen nagy, húsos levelekkel, világosbarna színnel, világosezüst levélcsúcsokkal és friss, telt, fűszeres beütéssel. Az illata ragyogó, virágos és enyhén malátás. Főzete világosabb, mint a jellegzetes „second flush” Assam teáké.

 

Raktárkészlet:  22 tasak
INDIA ASSAM • THOWRA (TGFOP)

Ez a tea a régió egyik leghíresebb teakertjében nő. Tejszínnel és kandiszcukorral a legfinomabb ez a maláta-álom, mely ugyancsak a második szedési időszakból („second flush”) származik. Kiváló tea az esti kandallótűz mellé. Jellemzően nagy Assam levelei jól kidolgozottak, sok arany levélcsúccsal. Főzete sötét rézszínű, illata fűszeres, malátás.

 

Raktárkészlet:  15 tasak
INDIA ASSAM • RANI (FTGFOP1 - organikus)   [Megszűnő Termék - amíg a készlet tart]
INDIA ASSAM • RANI (FTGFOP1 - organikus)

Ez az ültetvény Assam nyugati részén, Guwahati fővárosához közel, csak 48 méteres tengerszint feletti magasságban, található. Ez a terület, melyet 1880 körül kezdtek el művelni, egy száraz ökoszisztéma, melyre a meglehetősen száraz téli hónapok, a mérsékelten párás, meleg nyár és a monszuneső váltakozása jellemező. A teák közepesen testesek, bár mindegyikre jellemző a kiváláóan kiegyensúlyozott, malátás íz, egy csipetnyi fűszeres, gyógyfüves beütéssel.

 

Raktárkészlet:  10 tasak
INDIA ASSAM • HARMUTTY (STGFOP1)

A Harmutty teakertet 1870-ben alapították és azóta termeszti a jó minőségű Assam teát. Erről a nagyon szép és szabályos Assam levelei és aranybarna csúcsai győznek meg minket. Telt ízű, kiegyensúlyozott és enyhén fűszeres ízű, némi maláta jelleggel. Csillogó, mély rézszínű főzetet adnak, erős, malátás ízzel.

 

Raktárkészlet:  13 tasak
INDIA ASSAM • TONGANAGAON (FTGFOP1 - organikus)

Ez a meglehetősen kicsi teaültetvény a keleti Assam völgyből, már jónéhány éve termeszt nagyon jó minőségű, organikus (bio) teákat. A Tonganagaon Birtok a Namdapha természetvédelmi terület szélén helyezkedik el, mely biológiai sokszínűségéről híres világszerte. Aranycsúcsokkal rendelkező finom levélszerkezet, lenyűgöző, gyengéd íz, kifejező zamat, fűszeresen illatozó aroma, malátás beütés jellemzi. A rézfényű "kiöntés" szinte káprázik a csészében.

 

Raktárkészlet:  12 tasak
INDIA ASSAM • KOFFEINMENTES (TGFOP1)   [Előrendelhető Termék - ha nincs készleten]
INDIA ASSAM • KOFFEINMENTES (TGFOP1)

Ennek az igen kedvelt fekete teának az alapját kifejezetten a mi számunkra keverik India Assam tartományában! A különlegesen gondos koffeinmentesítő eljárásnak köszönhetően továbbra is élvezhetjük a sötétbarna, jól kidolgozott, arany csúcsokkal rendelkező leveleket. Főzete erős, malátás aromájú, egy cseppnyi csokoládéízzel.

 

KOFFEINMENTES!!!

 

Raktárkészlet:  0 tasak
INDIA ASSAM • MANGALAM (FTGFOP1)

Elsőosztályú Assam tea. A Manjushree ültetvény különleges adottságainak köszönhető. 1973-ban tulajdonosai úgy döntöttek, újabb teakertet alapitanak: a Mangalam Teabirtokot. Az  Assam-keverékek, a sűrű ültetés elvének köszönhetően, kiemelkedő minőségű CTC és orthodox teák. Eme specialitásunk gondosan kidolgozott tea, sok arany csúccsal. Íze nagyon finom, malátás, erősen fűszeres. Színe sötét borostyán. Assam kínálatunk kiemelkedő fajtája.

 

SPECIALITÁS!!!

 

Raktárkészlet:  4 tasak

prev
12
next

Sorrend: