Szavazás

Ön milyen fizetési módot választana leginkább?
Banki átutalás
Bankkártyás
Készpénz
Postai Utánvét

Naptár

2024. Március
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Látogató számláló

0
1
2
5
4
3
5

Partnereink

Fekete teák


prev
12
next

INDIA ASSAM • TEAKEVERÉK (OP1)   [Előrendelhető Termék - ha nincs készleten]
INDIA ASSAM • TEAKEVERÉK (OP1)

Assam kínálatunk új darabja lehetőséget ad arra, hogy ismét egy vonzó árú, minőségi teát kínáljunk Önöknek. Azonban nem csak az árra figyeltünk, hanem kifejezetten hosszúlevelű, közép-réz-színű és kissé fűszeres, malátás karakterű teákat kínálunk. Ideális kezdők, és árérzékeny teafogyasztók részére.

 

Raktárkészlet:  0 tasak
INDIA ASSAM • TEAKEVERÉK (Levél)

Kellemes árfekvésű, jó minőségű teakeverék napközbeni fogyasztásra. Ez az Assam-keverék válogatott Assam-levelekből készül, melyeket Assam különböző teaültetvényeiről válogattak. A szépen kidolgozott levelek, sok csúccsal, jó minőségű, közepesen erős, sötét főzetet adnak egy kis malátaízzel. Az illata fűszeres és nehéz.

 

Raktárkészlet:  13 tasak
INDIA ASSAM • HATHIKULI (GBOP - organikus)

A Hathikuli Tea Ültetvény meglehetősen finom teákat termel az egyik legnagyobb (minősített) organikus (bio) termőterületek közül az Assam Völgyben, a Bramaputhra folyótól délre. Azért választottuk ezt a Brokent, mert meggyőzött minket a meglehetősen durva kinézetéért, a maláta és kissé kenyérszerű ízéért. Töltse el örömmel ez a ragyogó, rézszínű, erős és fűszeres illattal bíró tea!

 

Raktárkészlet:  4 tasak
INDIA ASSAM • NAMDANG (BP)

A teakertet a XIX. század végén az Assam Railways & Trading Company egyik leányvállalata, a Namdang Teavállalat alapította. A teaültetvény két részből áll, Namdang-ból és Namtok-ból, melyek a Dehind folyótól délre és a Patkai hegységtől északra találhatók. A CTC (crushing, tearing, curling = zúzott, tépett, sodort) eljárásnak köszönhetően ez a broken tea nagyon erős, főzete sötét. Erős, fűszeres, enyhén kenyérízű. Tejszínnel és kockacukorral isteni!

 

Raktárkészlet:  13 tasak
INDIA ASSAM • HALMARI (TGFBOP)

Ezzel az erős broken teával szeretnénk egy újabb, érdekes Assam ültetvényt bemutatni. Ez Dibrugarh tartományban fekszik a Brahmaputra északi partján és már évek óta kitűnő minőségű és aromájú ortodox és CTC (crushing, tearing, curling = zúzott, tépett, pödört levelek) teákat termeszt. Feltűnően durva, kis levelek, sok arany csúccsal. A sötét főzet illata kissé emlékeztet a friss kenyér illatára, íze fűszeres-malátás jellegű.

 

Raktárkészlet:  9 tasak
INDIA ASSAM • PANITOLA (FTGFOP1)

Az Assam kedvelők számára szokatlan levelek: feltűnően szabályos, tűszerű, közepes méretű levelek, sok csúccsal. Főzete közepesen sötét. Közepesen erős, lágy, enyhén malátás utóíz érezhető fogyasztásakor. Ez az Assam tea kellemesen aromás és fűszeres. Másokkal összehasonlítva első osztályú, kitűnő tea.

 

Raktárkészlet:  5 tasak
INDIA ASSAM • KELET-MOKALBARI (FTGFOP1)

Klasszikus Assam, a régió egyik legjobb ültetvényének második szedési időszakából („second flush”). Immár közel 100 éve remek teákat termesztenek itt, mint amilyen a mi kínálatunk is: drótszerű, színes levél, erős és pikáns aroma, gazdag maláta jelleggel. Igazi különlegesség, akár tisztán isszuk, akár „Kluntje”-vel (kandiscukorral) és tejszínnel, mint Kelet-Fríziában. Bármely színvonalas Assam kínálat tagja kell legyen.

 

Raktárkészlet:  20 tasak
INDIA ASSAM • KOOMSONG (TGFOP)

A festői szépségű területen keresztül kanyarogó Doom Dooma folyó öntözi e több mint 658 hektáros teaültetvényt. Először a csodálatos levelek ejtik rabul szemünket: nagyon szabályosak, drótszerűek és hosszúak, sok aranybarna csúccsal. Majd az íze is elbűvöl bennünket: erős és fűszeresen telt, rézszinű főzete fűszeres, kissé malátajelleggű. Egy igazi úri tea!

 

Raktárkészlet:  7 tasak
INDIA ASSAM • MARGHERITA (GFBOP)

A Margherita Teaültetvényt 1884-ben alapították és az indiai Tinsukia tartományban található. A teakert teljes területe 946 hektár, melyből kb. 614 hektáron termesztenek teát. Margherita városa, melyet az egykori olasz királynőről neveztek el, adta a nevét a közeli termőföldnek. A szépen kidolgozott levelek, sok aranyszínű levélcsúccsal, sötét és erős főzetet adnak, fűszeres illattal. Testes és erős ízű, mely sokáig feledhetetlen.

 

Raktárkészlet:  17 tasak
INDIA ASSAM • HUNWAL (TGFOP1)

A Hunwal Teakert Jorhatban, Assam indiai részén, a Brahmaputra folyótól délre található. A viszonylag alacsony, kb. 1000 m-es tengerszint feletti magasság (mely Assamban egyáltalán nem jellemző), a hűvösebb (nappali-éjjeli) hőmérséklet és a velejáró lassú növényi növekedés egy nagyon gazdag és erős teát garantál. Ez a szépen kidolgozott tea a második szedési időszakból („second flush”) származik. Nagyon fűszeres és erős, jól elkülöníthető utóízzel. Illata maláta jellegű és teljes.

 

Raktárkészlet:  11 tasak

prev
12
next

Sorrend: