Szavazás

Ön milyen fizetési módot választana leginkább?
Banki átutalás
Bankkártyás
Készpénz
Postai Utánvét

Naptár

2021. Április
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 

Látogató számláló

0
0
9
1
2
9
6

Többet olcsóbban


ÁDÁMKOSZTÜM (Mangó/Füge)   [Megszűnő Termék - amíg a készlet tart]
ÁDÁMKOSZTÜM (Mangó/Füge)

Sem a füge, sem a mangó nem szerénykedik ebben a gyümölcs teakeverékben! Éppen ellenkezőleg: tökéletesen kiegészítik egymást ízben és kinézetben, magukhoz vonzva a figyelem egészét. A szaftos, friss és érett arany szín találkozik az édes, enyhén rózsaszín/zöld színnel - egy kombináció melyre sokáig fognak emlékezni még a torkukon lecsúszott utolsó csepp után is.

 

Raktárkészlet:  1 tasak
LOMBHULLÁS (Cseresznye/Füge/Tök)

Ki ne ismerné a nyárba vetett hit mély érzését?! Mindazonáltal a napok már el kezdtek rövidülni, hűvösödni, néhány ködfölttal reggelenként. De Ön még nem igazán akarja felismerni, hogy a nyár lassan véget ér. Azonban az aranyló lombkorona, a sokszínű szüret és lombhullató szél már megérkezett a fasorokba. A napsütötte, zaftos cseresznyék, az édes füge, a narancssárgán izzó tök és az őszi fűszerek alkotta gyógytea kreáció pont azokért készült, akik még nem készek a télre.

 

Raktárkészlet:  0 tasak
MALAWI SATEMWA • THYOLO (Oolong)   [Megszűnő Termék - amíg a készlet tart]
MALAWI SATEMWA • THYOLO (Oolong)

Egy újabb nagyon érdekes minőségi tea a Satemwa ültetvényről. Az ültetvény régiójának fővárosáról kapta a nevét és kb. 1200 méteres magasságban termesztik. A frissen forrázott, kézzel sodort, rendkívül törékeny levelei enyhe citrusvirág illatot árasztanak. Főzete aranysárga színű, íze friss, füves, egy kevés zöldségszerű beütéssel. Ez egy kivételes példány az Oolong teák világában.

 

Raktárkészlet:  0 tasak
NEPÁLI • JUN CHIYABARI   [Megszűnő Termék - amíg a készlet tart]
NEPÁLI • JUN CHIYABARI

A sikertörténet 2000-ben kezdődött. Ekkor alapította három teakedvelő ezt a finom, exkluzív, 75 hektáros teakertet Kelet-Nepálban annak érdekében, hogy – egyebek között – félig fermentált prémium minőségű teát termesszenek, szorosan együttműködve számos kisebb farmmal. Komoly kihívást jelent a Darjeeling-i Oolong-nak és a Tajvani Formosának, noha mindössze néhány alkalommal exportálnak évente és mindig csak 100 kg alatt. Mind a tealeveleknek mind a főzetének egyaránt intenzív szénaillata van, komplex, friss aromájú és enyhén földes jelleggel, finoman édes pikánssággal.

 

RITKASÁG!!!

 

Raktárkészlet:  0 tasak
KOREA • BAMBUSZ-LEVÉL TEA (organikus)

A bambusz-levél tea abszolút újdonság az európai piacon. A leveleket a természetben növekvő bambuszokról szedik kézzel, Korea egyik legjobb bambusz régiójából. Jótékony hatásai miatt ez a specialitás sok követőt tudhat magáénak a legutóbbi időkben. A bambusz-levél tea egyáltalán nem tartalmaz koffeint és nagyon kellemes, kissé édes ízt mutat. A nagy, világoszöld levelek ragyogó aranyzöld, illatos zamatú főzetet adnak. Ez a tea akár kétszer is lefőzhető.

 

ÚJDONSÁG!!!

 

Raktárkészlet:  0 doboz

Sorrend: